Pravila privatnosti

GETEX d.o.o. OIB: 27289431192, Rudeški odvojak 10, 10000 Zagreb, obrađuje osobne podatke korisnika svojih proizvoda i usluga i posjetitelja stranice www.getex.hr (dalje: korisnici) u skladu s važećim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka 2016/679).
Osobni podatci obrađuju se isključivo kada za to postoji zakonska osnova: pravna obaveza, ugovorni odnos, suglasnost korisnika, zaštita ključnih interesa korisnika ili legitimni interes GETEX d.o.o.

 

Korištenje internetske stranice www.getex.hr

GETEX d.o.o. prikuplja podatke od posjetitelja Internet stranice www.getex.hr u svrhu boljeg razumijevanja potreba korisnika i unapređenja usluga.
U navedene svrhe prikupljaju se slijedeći podaci:

  • vrijeme i datum posjeta stranici
  • stranice koje posjetitelj pregledava
  • vrsta i inačica Internet preglednika

GETEX d.o.o. koristi kolačiće (cookies) kako bi se korisnicima pružila uslugu s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići (cookies) su male tekstualne datoteke prenesene na računalo posjetitelja u svrhu praćenja korištenja određenih stranica. Ukoliko je na računalu korisnika ugašeno primanje kolačića, korisnik se i dalje može koristiti stranicama, ali će funkcionalnost usluge biti djelomično ograničena.

 

Korisnička podrška

GETEX d.o.o. korisnicima pruža korisničku podršku kroz komunikaciju putem e-pošte. Za postavljanje pitanja neophodno je ime i prezime i email adresa.
Opcionalno, od osobnih podataka, upisuje se i kontakt broj telefona.
Podaci prikupljeni na ovaj način obrađuju se isključivo za pružanje korisničke podrške.

 

Marketing

GETEX d.o.o., sukladno danim suglasnostima, može povremeno obavještavati korisnike o novim pogodnostima GETEX d.o.o. Korisnik ima mogućnost otkazati navedenu uslugu direktno kroz obavijest koja mu je pristigla ili naknadno slanjem elektroničke pošte na info@getex.hr

 

Primatelji osobnih podataka

GETEX d.o.o. osobne podatke korisnika prosljeđuje drugim primateljima isključivo na temelju zakonske obveze, odnosno opravdanog zahtjeva ovlaštenog javnog tijela. Po potrebi osobni podaci  se prosljeđuju i pouzdanim partnerima (izvršiteljima obrade) u svrhe omogućavanja korisničke podrške, marketing istraživanja i drugih potreba uz obvezne mjere zaštite podataka.

 

Pohrana osobnih podataka

Svi prikupljeni podaci brišu se ostvarenjem svrhe obrade za koju su prikupljeni.

 

Mjere zaštite osobnih podataka

GETEX d.o.o. štiti osobne podatke primjerenim organizacijsko - tehničkim i pravnim mjerama zaštite, koje podrazumijevaju obradu samo nužnih podataka uz minimalno razdoblje pohrane.

 

Prava ispitanika

Ovisno o svrsi i pravnom temelju obrade osobnih podataka, korisnik ima sljedeća prava sukladno važećim propisima o zaštiti osobnih podataka:

  • pristup osobnim podatcima
  • ispravak osobnih podataka
  • brisanje osobnih podataka
  • prenosivost osobnih podataka
  • ograničenje obrade osobnih podataka
  • pravo na prigovor na obradu podataka u marketinške svrhe

Svaki korisnik, neovisno o vrsti i pravnom temelju obrade može uložiti prigovor na obradu osobnih podataka nadzornom tijelu - Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

 

Kontakt za zaštitu osobnih podataka

Zahtjevi, pritužbe ili upiti koji se odnose na obradu i zaštitu osobnih podatka mogu se uputiti na adresu elektroničke pošte info@getex.hr.
Sukladno važećim zakonskim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka svaki zahtjev/upit bit će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja.
Prilikom kontakta i postavljanja navedenih zahtjeva uložit ćemo razumne napore da potvrdimo Vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu osobnih podataka.